Min blanding: Hindbær Oolong med lakridsrodsthe

Jeg elsker at blande det søde med det stærke, og jeg synes det er så skønt at man kan lave sine egne blandinger hos Perchs. Det giver mulighed for at teste nogle smagssammensætninger, som måske lyder mærkelige, men ofte fungerer rigtig godt.

Mit seneste “eksperiment” og min yndlingsblanding pt. er et mix bestående af 100 gram af den frugtige og lette Hindbær Oolong og 50 gram sort the med lakridsrod. Det giver virkelig en skøn, frugtig blanding med et dejligt hint af lakrids. Jeg har valgt at bruge dobbelt så meget Hindbær Oolong som lakridsrodsthe, da lakridssmagen godt kan overskygge smagen af bær, hvis der kommer for meget i. Alt efter hvad man er til, kan man selvfølgelig tilpasse mængden.

hindbær og lakridsrod

Indsendt af: Mette Louise Hoff

Forfatter Biografi

Skriv en besked