My Tea Time: “Man kan ikke stresse over en kop the”

For mig er det vigtigt at holde et par små pauser i løbet af hverdagen – særligt når jeg er på arbejde, hvor jeg dagligt sidder flere timer foran en computer. Ofte, når jeg virkelig er inde i et godt arbejdsflow, kan jeg sagtens sidde 2-3- timer i den samme stilling, uden at tænke på hverken vådt eller tørt.

Derfor har jeg udviklet en lille rutine med, at jeg skal have minimum to små 10-minutters pauser i løbet af dagen for at undgå, at hjernen lukker ned flere timer før fyraften. Og at jeg bliver kronisk gammel-stiv i kroppen i en alder af 29 …

Og der findes næppe noget mere afslappende end det, at brygge en kop the. For helt ærligt, det er bare umuligt at stresse over en kop the.

At koge vandet, vælge theen (som regel favoritten, grøn citron- og ingefærthe fra Perchs), lade den trække; det er en proces, der let kan tage 10 minutter. Og det er 10 minutter, hvor jeg ikke skal tænke på andet end det. Måske jeg lige tilføjer et par knæløft og et par hop på stedet, for at få gang i blodomløbet igen, men that’s it!

De 10 minutters thebrygning er den bedste pauseform der findes – især fordi den efterfølges af min yndlingsdisciplin: thedrikning.

Indsendt af: Mette Louise Hoff

Mit absolutte favoritsted på kontoret 🙂

 

Forfatter Biografi

Skriv en besked