Lav Deres egen isthe og velkomstdrink ud fra simple opskrifter

Isthe er en yderst forfriskende og delikat drink i sommervarmen. Og faktisk slukker den tørsten hurtigere end mange softdrinks. Det er simpelt at lave Deres egen isthe, og opskrifterne her er nemme at gå til.

 

First Flush velkomstdrink

Darjeeling First Flush, theernes champagne fra Indien, er noget af den fineste the, man kan få. Velkomstdrinken kan naturligvis laves med mange typer the, men Darjeeling har den elegance, som en velkomstdrink kræver.

firstflush velkomstdrink

Ingredienser:

10 tsk Darjeeling First Flush
1 liter vand
1/2-1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

Sådan gør De:

Vandet bringes i kog og hældes over thebladene. Lad theen trække i 7 minutter. Hyldeblomstsaften tilsættes, og der røres rundt. Theen choknedkøles direkte over en masse isterninger. Hældes i smukke champagneglas og serveres som velkomstdrink på en varm sommerdag – børn vil også elske denne drink.

 

Sencha isthe

Her er en opskrift på den skønne Sencha isthe. Den får en flot grøn farve og er herligt læskende i sommervarmen.

Sencha Isthe

Ingredienser:

5 tsk Senchathe

1 liter vand (80 grader)

10 store stykker kandis (eller evt. rørsukker eller honning)

Sådan gør De:

Theen brygges med en stor si, så bladene let kan fjernes. Sukkeret tilsættes, mens theen trækker. Theen trækker i 7 minutter, hvorefter bladene fjernes. Theen choknedkøles over en masse isterninger.

 

Tips til den perfekte isthe

Isthe er simpelt at lave fra bunden. Med nogle enkle tricks, får De et himmelsk resultat. Nogle theer er bedre end andre, og vi anbefaler blandt andet Hvid drømmethe og Rooibos Red Fusion.

Se tips og gode theer til at brygge den perfekte isthe

Forfatter Biografi

Skriv en besked